Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Sjukhuset idag igen...

Publicerad 2009-12-07 20:01:25 i Allmänt,

Vi hade tid för Skinten (dmsa) idag kl 10,15. Då fick William en nål och de sprutade in ett radioaktivt ämne. Sedan fick vi vänta 3.5h så vi åkte och handlade lite och åkte hem. Väl tillbaka så hade det varit tänkt att William skulle vara trött och sova men han tyckte annat och vaknade när vi tog av honom overallen.

Han fick ligga i en vakumkudde som skulle hjälpa honom att ligga still då han behövde ligga HELT still i 15 minuter. Varje bild tog 5 minuter att ta och det var VIKTIGT att han låg still. Säg det till en tre månaders baby ;)

Han var gör duktig! Sköterskan hade ett gäng leksaker som lät och jag pumpade honom full av sockervatten. Mums tyckte Wille som verkar ha ärvt min godistand!

Sen fick vi träffa doktorn.
Tydligen så hade han njurbäckeninflammation =( Vilket UVI leder till om man inte hittar det tillräckligt fort. Känns skönt i det hela att det var E-coli bakterier som orsakat uvi:n. Det tar licksom lite av ansvaret ifrån våra axlar.
Det fanns en mindre avvikelse på ena njuren. Så nu blir det mer undersökningar. (Och en ny dmsa om ett år.)

Nästa blir urinblåseröntgen. Som de utryckte det så blir den "mindre trevlig", de sprutar in kontrastvätska med en kateter i blåsan, sen röntgar de när han kissar ETT PAR GÅNGER. O M G! Det verkar bli en heldag till :/

Här är en bild när vi lattjade lite i väntrummet: =)
Nähä... Den kommer senare, lyckas inte installera programmen för våra nya mobiler...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela