Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

När är det morgon..?

Publicerad 2009-11-07 05:57:12 i Allmänt,

Att få en bebis till familjen väcker nya frågor, som t ex när morgonen inträder, vi har bestämt kl 06,00 så nu sitter man här kl 05,39 när man har natten, för att Wille inte kunde vänta en liten liten ynka stund till innan han ville upp. Men han skrattade så mysigt på skötbordet och är förlåten för allt och lite till ;)

William har hittat sin hand också, den försöker han pressa in så långt det går och smackar LJUDLIGT. Det är mycket med den här bebisen som är högljutt kan jag säga.. men som sagt - förlåten!

Igår fick han en fiskmobil från IKEA, han gillade den jätte mycket, han riktigt sken. En liten stund.. Han sov i stort sett från kl 15 igår, med mat och blöjpaus. Försökte väcka honom under idol för att minimera risken för vakentid på natten. Men han satt upp och somnade om. Känns inte rätt att hålla en så trött bebis vaken, så han bäddades ner istället, utan pyamas.. 

Trots att W sov sig igenom IDOL så hälsar han att det var på tiden att Rabih åkte ut, men himla konstigt att Mariette hängde löst när Eddie var så dålig..  ;)

Ooops, nu har Wille somnat på soffan, på mage, vilket innebär att jag  får vara vaken.. vågar inte låta honom sova på mage utan översikt. Hmm.. väntar nog en stund och sen försöker jag lägga in honom i sängen på rygg.
Ett av vardagens hetare moment (trummvirvel) -HUR SKA DET GÅ?? KOMMER DET ATT GÅ?? SPÄÄÄÄÄNAANDE!!


Här är William under fredagsmyset, när jag tycker att han ska vara vaken, men han somnar om som en stock, sittandes..

Kommentarer

Postat av: Julia

Publicerad 2009-11-07 10:57:18

Vardagsedge! Det är alltid spännande att se om de vaknar när man ska lägga ner dem... Hoppas det gick bra iallafall, men det var bra fräckt att Wille att inte vänta tills 06.01...

Jesper hälsar att han håller med på alla Idol-punkter, fast mamman är lite förvånad över att Mariette hängde löst, för hon har tippat henne och Erik som topp-två.

Kraaam!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela