Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Fika, fågelmatning, fika och BARNVAKT!

Publicerad 2010-02-13 22:31:24 i Allmänt,

I torsdags så var jag och William på café med Theresé och Elliot, vi var på Glädjebubblan, det är ett "barncafé". Där kan man lungt säga att både barn och barnvagnar var välkomna, det var ju dit man skulle gått i början när man blev svettig bara av tanken att ta sig på café med bebis. Där fanns en jätte fin lekhörna och ett stort urval av barnmat och andra gosaker för barnen t ex Babycino (vilket är skummat mjölk med lite cacaopulver på, var ju såklart tbvungen att fråga ;)). Såhär söt var Wille på café:I fredags så var det fågelmatning ute vid fiskebäck, kallt och blåsigt, William sov genom det hela och bara skator (eller typ skator) som kom fram... (hihi, vissa vet ju hur bra jag är på fåglar... typ gråsparv vs domherre och sånt!) Ah och nu frågade jag stefan och det var visst kråkor :/ Hihi...

Sen gick vi på Frölunda torg och drack varm choklad, åt en smörgås och kollade lite i butiker. William fick två nya pyamaser och nåt mer än så blev det inte. Men vi hittade en rätt så najs keps...Och nu till den STORA NYHETEN!!!
Ikväll har William haft barnvakt!!! Underbara Sara och Peter var här och tog hand om William.
De hade haft det bra och Wille hade varit mysig! ♥
TUSEN TACK!

Vi hade det gör gött på resturang, det var knasigt god mat och njööt av allt det mysiga. Vi tänkte gå vidare för en drink till men vi var så mätta och belåtna så vi for hem.

Nu ska jag krypa till kojs...
Och inte bredvid W, han har sen igår börjat sova första halvan av natten i sin spjälis. :) Duktig kille!

Kommentarer

Postat av: Sarah

Publicerad 2010-02-15 10:56:15

Wille överlevede barnvakterna oxå :-)

Ett STORT plus!

Han var världens ängeln trots att hans mamma hade proppat i honom Plommon pure :-)

Postat av: agneta

Publicerad 2010-02-15 19:30:55

Gud va mysigt det låter med middag ute.Ni har många fina vänner, vilken häftig smäck William hade på sig.Dethär med fåglar ska vi inte prata om på bloggen!!! Men du är förlåten, du har gett oss ett underbart barnbarn, tack för det båda 2. Kram svärmor.

Postat av: Linda

Publicerad 2010-02-27 13:53:22

Vilken sötis i keps. Tack för dina tips och råd.

Kram Linda och Tristan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela