Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

William tar sig fram...

Publicerad 2010-05-14 11:00:02 i Allmänt,

helt på egen hand. Nu kan man kanske möjligtvis kalla det för att krypa, kanske. Men han tar sig fram ganska bra nu. KUL! Idag på morgonen så hann han till blomkrukan innan mig,,, nu hör jag hur han entrar köket... Näha, han vände. Nä oj nu vända han igen. Nä nu kom han :)

Idag ska vi till kappahl och handla med 25% rabatt... William växer fööör fort ;)  så nu behöver garderoben uppdateras. Mormor köpte finfina kläder förra veckan, men den affären visade sig ha väl tilltagna storlekar. Men det är 86 som gäller nu, herregud var är min lilla bebis???   :0


Förlåt... är tydligen

Publicerad 2010-05-07 10:00:40 i Allmänt,

ganska kass på att uppdatera.

Vad har hänt? MASSOR!!

William väger nu (för en vecka sen) 11.02 kg och är 75.5 cm lång.

Igår tog han sina första egna krypsteg med benen. Minimini steg, men det visar ju att han kanske har lite koll på hur han bör göra. Nu ska det bara göras.

Han har fått världens tuffaste keps och en solmössa av mormor för att ha i spanien och i sommar i sverige såklart. För visst kommer solen att stråla på oss!! Och en hel del finfina kläder! Jag köpte honom en mösa från litenfrost, en limegrön med fordon på. =)

Vi har fikat och ätit luncher... som vanligt!

Öppna förskolan i Härlanda tycker han är super. Där har vi varit två gånger. Han sjöng med igår när vi var där med goaste Felix och hans mamma. Sen sitter W och leker vid leksakslådan och är mkt nöjd! Söt!

I måndags var vi hembjudna till Julia på lunch (MUMS!) då lekte barnen i sandlådan, DET VAR EN HIT! Å vad nöjd han var! Har kort som jag kan lägga in..

Vi var på Ebbas kalas. Stortjejen 2(!) år redan!!

MÅSTE bättra mig på att blogga!

Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela