Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Det första leendet ( ..som mamma såg!)

Publicerad 2009-10-21 23:05:31 i Allmänt,

HAN LOG =)

Igår, den 20 oktober, HÄRLIGT! Åh vad mysigt!
Man märker nu hur William allt mer börjar upptäcka ljud som han själv åstadkommer. Och vid varje nytt (och gammalt) utryck från hans sida så finns en påhejjandes morsa precis bredvid. Ibland blir jag så entusiastisk så att Wille nästan ser lite skrämd ut :/

Idag var vi på promenad med mammagruppen (i vanliga fall benämnd "tjockisgruppen") vid Gunnebo slott, med trevlig fika efteråt. Wille skötte sig! Och han låter hälsa att mamsen också höll sig inom accepterade gränser och tog väl hand om sin bebbe! Det var 2 farbröder som också fikade, de var mycket imponerade av alla bebisar, 7 härliga små gullepojkar och en tjej.

Magen är fortsatt bättre. Vi hoppas det håller i sig! Tänkte försöka sluta med minifomet, men känner att jag inte orkar det just nu, så vi köper en flaska till och kör på.

Vi är anmälda som intresserade till babysim till våren, hoppas vi får en plats! Tydligen kan man gå from de är 6 veckor och väger över 4 kilo, men jag är inte riktigt redo och så börjar de kurserna nästa vecka och är alldeles säkert fulla.

Ajjö..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela