Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Nyår!

Publicerad 2010-01-01 18:08:30 i Allmänt,

Vi var hemma hos Patrik. Moa och Ebba. Mormor var där också. Inte en bild lyckades vi ta, till skillnad från moa som åtminstone tog på förrätten ;) Vi fick JÄTTE GOD mat, den var så god så jag kommer drömma om den hela 2010. MUMMA!

Wille ville inte riktigt sova så bra där, men fick nästan tillräckligt med sömn så det får man väl ta när man är på kalas. Vi i vår lill-familj var så hiskeligt trötta och kände oss nog så tråkiga när vi gick i säng redan 00,30. Inga partypeople alltså.

William har börjat med smakportioner. Det första han fick var banan, han är så himla intresserad när man äter så han fick några mini-skedar banan blandat med ersättning när jag åt banan. Dagen efter åt han potatis (usch!) och plommonpuré (bättre). Idag fick han potatis och palsternackspuré (ok) och lite plommon till dessert. Han börjar bli så stor våran lillkille.Ganska nöjd ser han ut efter måltiden!

Han har också verkligen fått koll på sina fötter, vilket är charmigt men försvårar blöjbytena ;)Och såhär mysigt kan man ibland kosta på sig... Åh vad man får njuta de stunder han vill mysa nu förtiden.GOTT NYTT PÅ ER!!

 

Kommentarer

Postat av: Morfar

Publicerad 2010-01-02 17:12:20

Pigg kille, det verkar vara pappas kille både ögon och ansikte och mammas lille mys. Gott Nytt År.

Morfar

Postat av: Eva

Publicerad 2010-01-03 14:14:13

God fortsättning på er!

Har nu läst igenom en massa inlägg - ni är väldigt duktiga på att skriva du och Wille :-) Jag måste komma ihåg att gå in och läsa lite oftare bara.

Ha det bra! Hälsningar från Eva och Linus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela