Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Oj vad fint väder det var idag! (Igår!)

Publicerad 2010-01-03 19:12:46 i Allmänt,

Så vi for till Lerum för en dag vid sjön tillsammans med familjen Dahlberg. De åkte skridskor och vi njöt i solen! Sedan fikade vi på bullar och varm choklad innan vi gick hem till dom för lite värme och kaffe med dopp. Det var första gången William fick känna på ordentlig kyla under någon längre stund. Det gick strålande såklart, han tom åt ett mål mat där ute. Men de blir himla otympliga i de där tjocka overallerna. Här på bilden nedanför så ser ni Wille längst till vänster ;)
Han sov en hel natt inatt också 20,30-04,00, och då väckte stefan honom. Av två anledningar 1. Han ville inte riskera att W vaknade typ 5 och trodde sig ha sovit klart 2. han var själv vaken och ville inte ligga och vänta på att få mata honom. Hmmm... lite synd tycker jag för det skulle varit kul att se hur länge han hade sovit annars.

William har också ätit smakportioner idag igen. Igen fick han palsternacka/potatis och plommon.
Efter att vi kom hem från lerum så fick han smaka apelsin också, det tyckte han var mums. Jag hade sönder apelsinen längst ut så det blev juice för honom att "suga/slicka". Han smackade och log och ville flera gånger ha mer. Så söt!

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2010-01-03 20:07:18

Åh stora killen som äter smakisar! :) Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft på sjön i Lerum! Vi var nere vid sjön här igår och jag trodde jag skulle frysa ihjäl trots massa kläder!Ha de gott och krama Wille!

Postat av: Annelie

Publicerad 2010-01-03 21:29:57

Hej!

Såg adressen på facebook för ett tag sen, men glömde kika in då!

Inte klokt vad snabbt de växer... tycker inte det var längesen vi sågs hos Moa o Patrik när du satt med värkar =)

Hoppas allt är bra med er!

Kram Annelie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela