Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Åter igen en helkväll på akuten....

Publicerad 2009-12-22 11:32:35 i Allmänt,

Åter igen har familjen Lundgren/Nährström spenderat en helkväll på läkarhus och sedan fått fara med remiss till Östra för att "nattmysa"... Är det såhär det ska va??

Efter 6 dygn utan avföring var William helt otröstlig igår fm men lugnade sig. Så var vi på BVC och blev rek att ringa akut redan igår, vilket vi gjorde och fick en tid till kl 09 idag. På kvällen blev han totalt otröstlig i sitt gallskrik igen så då ringde vi till backa läkarhus, hon i telefonen frågade om det var den bebisen hon hörde i bakgrunden (W var då t o m instängd på toaletten med stefan). Hon sa att vi skulle komma in på en gång. Sen remiss. Sen lavemang. Sen bajsfest. Sen lycka. Sen ordination på daglig Laktulos. Puh.

På BVC sa hon att vi INTE skulle ringa backa läkarhus (eller selmas) eftersom det var deras konkurenter blabla... MEN ALLTSÅ ALLVARLIGT. Två av de tre gångerna vi sökt akut (den första åkte vi ju direkt till östra) så är det på backa/selma vi fått hjälp, på en gång. Och där får man hjälp ÄVEN om man inte är listad!! Jag är nästan helt emot privat vård, men alltså man börjar ju undra....

William är varjefall en präktig pojke på 66,3 cm och 8260 g =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela