Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Hihi...

Publicerad 2010-02-27 12:53:26 i Allmänt,

Det var jag =) Löste det helt på egen hand!
Då så...

Ser fram emot att blogga ;) En annan stund..

Hmm..

Publicerad 2010-02-27 12:51:56 i Allmänt,

Bloggen är ff galen och jag börjar tro att det är jag som knasat till den... :/ Får ta och ringa nån som har någon som helst kunskap om datorer, vilket i detta sällskapet betyder mycket mer.. än mig alltså.

Helg!

Publicerad 2010-02-20 19:11:28 i Allmänt,

Igår så var vi en sväng på backaplan, William fick nya nappar till sin nappflaska då han ff har ätit med spädbarnsnappen, vilket går bra iofs men det tar lite tid att få i sig en redig portion. Och en sån stor och fin pojk som William måste få i sig ;)

Mamma fick kläder så hon kunde klä sig fin till kvällen! Och fin kände jag mig när jag struttade iväg i blåsten.. ♥
Igår kväll var grabbarna solokvist då jag var på middag med sötaste sjuksköterskorna, TREEEEVLIGT!
Och idag har jag och William flygit solo då Stefan är och snickrar ett kök, inte ens snöovädret kunde få honom att låta bli. Hoppas han kan ta sig hem sen!


Här är en bild då grabbarna smaskar paprika, visst är dom söta!?



Och här är bara en söt pojk med sin nya boll från libero, den tyckte han var MYCKET skoj.



Idag försökte jag ta mig hem till mamma/mormor på middag. Körde fast massa gånger innan torget tom med, vi fick kämpa oss hem igen och ta en middag på tu man hand, jag och wille.

OJ vad han äter. Han slukar lätt en hel burk mat + efterrätt =) Dutti pojk!

Nu ska jag ta kväll, hälla ngt gott i skålen och sätta på tvn, William har somnat. Fick söva om honom en gång eftersom han ibland vill lägga sig på mage innan han somnat in tillräckligt djupt och då vaknar han till och hittar inte ro igen. Men nu så tror jag han somnat för natten.
I spanien så sa man "Sueña con los angelitos" vilket jag tycker är så söt så:

-Sov med de små änglarna

Viljan.

Publicerad 2010-02-17 09:46:56 i Allmänt,

Viljan gör ett ganska överrumplande intrång i vårt annars så lugna familjeliv. Plötsligt blir pojken omvänd till en röd/rosa protest grabb som ylar ut sitt missnöje och struntar nog egentligen stort i vem som lyssnar, bara han får som han vill. Och han vill. Jätte mycket.

En annan står och nästan gapar av förvåning över denna uttrycksfullhet hos "bebisen" och höjer förvånande ett par tre ögonbryn. Står där och väger, vad gör man...

Men vi vet, i den här familjen har vi redan samtalsmässigt förberett oss för detta. Barnet må ha vilja och bestämda uppfattningar, men vi är stenhårda. Hårdare än det hårdaste. Med skrik vinner man inget.

Såfort barnet är tillräckligt stor så ska även han få vara med och bestämma saker, berätta vad han tycker och redovisa sina åsikter. Vi, en familj, ska göra tillsammans. Alla är med.

Men än så länge, när ilvrålet skallar från denna lillalilla människa, så är vi stenhårda. Vi viker oss INTE.

Blubb blubb...

Publicerad 2010-02-14 13:36:29 i Allmänt,




   

Idag har William dykt, tre gånger!!
Han tyckte att det var mycket roligt att bada idag! Speciellt när mamma försvann under vattnet, att flyga och att äta på en rosa badanka!!

/Blubbblubb från familjen L/N!

Fika, fågelmatning, fika och BARNVAKT!

Publicerad 2010-02-13 22:31:24 i Allmänt,

I torsdags så var jag och William på café med Theresé och Elliot, vi var på Glädjebubblan, det är ett "barncafé". Där kan man lungt säga att både barn och barnvagnar var välkomna, det var ju dit man skulle gått i början när man blev svettig bara av tanken att ta sig på café med bebis. Där fanns en jätte fin lekhörna och ett stort urval av barnmat och andra gosaker för barnen t ex Babycino (vilket är skummat mjölk med lite cacaopulver på, var ju såklart tbvungen att fråga ;)). Såhär söt var Wille på café:



I fredags så var det fågelmatning ute vid fiskebäck, kallt och blåsigt, William sov genom det hela och bara skator (eller typ skator) som kom fram... (hihi, vissa vet ju hur bra jag är på fåglar... typ gråsparv vs domherre och sånt!) Ah och nu frågade jag stefan och det var visst kråkor :/ Hihi...

Sen gick vi på Frölunda torg och drack varm choklad, åt en smörgås och kollade lite i butiker. William fick två nya pyamaser och nåt mer än så blev det inte. Men vi hittade en rätt så najs keps...



Och nu till den STORA NYHETEN!!!
Ikväll har William haft barnvakt!!! Underbara Sara och Peter var här och tog hand om William.
De hade haft det bra och Wille hade varit mysig! ♥
TUSEN TACK!

Vi hade det gör gött på resturang, det var knasigt god mat och njööt av allt det mysiga. Vi tänkte gå vidare för en drink till men vi var så mätta och belåtna så vi for hem.

Nu ska jag krypa till kojs...
Och inte bredvid W, han har sen igår börjat sova första halvan av natten i sin spjälis. :) Duktig kille!

Dagens fråga:

Publicerad 2010-02-11 08:56:00 i Allmänt,

Är denna jackan för liten? Alltså inte nu, men han ska ju ha den i sommar ju.. Den är strl 80, ska jag byta till 86?? Nu har han 74 kläder på det mesta. Snälla hjälp, svara i kommentarsfältet!

   

(klicka på bilderna så blir de större)

Tack på förhand!

Onsdag =

Publicerad 2010-02-10 22:45:41 i Allmänt,

Lilllördag =) Eller?? Nä. skulle inte tro det... har jobbat.

William och Stefan har hälsat på farfar på jobbet och fick med sig en hel del finfina kort som var inramade OCH den supersköna skinnjackan som jag skrivit om tidigare i bloggen. Nu har William och hans morsa likadana jackor till våren ;) Skulle lägga in en bild men jag hittar inte kameran...

På fm när William skulle vila så somnade han i spjälsängen!! Så idag är en stor dag!! Det tog ≈ 20 min.
Sen när jag skulle kolla till honom så rörde han lite på sig vilket betyder att man vet att han snart antagligen är vaken. Men efter en lång stund så bestämmer jag mig för att kolla till honom igen, då har han dragit loss spjölskyddet och ligger där och pillar med detta och är supernöjd med livet alldeles på egen hand :) SÖT!
Detta har jag kort på, på kameran, så när jag hittar den...


Den här bilden är ifrån besöket sist hos farmor och farfar, MYSPOJKARNA! ♥




Farfar och William



Sen har Stefan och William varit hos en polare och efter det på Ikea. Därifrån fick de med sig en mörkläggningsgardin. Behövs för att göra lite mysigare att somna på dagen!

Igår var jag på Ikea och köpte skötbordsunderlägg+skydd, en mjukis råtta, en skallra, handdukar, ljus, en kudde till stefan,,,, ja ni vet, man kan plocka på sig en hel del ;)

Imorgon ska jag och William träffa Therese och Elliot och gå på barnkafé och äta lunch! Blir kul!
Tyvärr hade jag missat att föräldragruppen var kl 13,00 imorgon så vi missar den. Synd.
Jaja, vi överlever nog detta.

Se hela bilden


Nu var det..

Publicerad 2010-02-09 10:51:01 i Allmänt,

... länge sedan vi uppdaterade bloggen. Jag har jobbat i helgen (natt), så det gör ju direkt att resten av livet får stå tillbaka lite. Men jobbningen gick bra, trots att det suger att vara borta på natten. Men: MONEYMONEYMONEY!

Blev inget babysim i söndags. Vi blev sena, för lite sömn för mamma, stress och dåligheter gjorde att vi valde att hoppa över denna gången och öva lite extra hemma istället och ta nya starka simtag nästa (denna) vecka istället.

William har kommit på hur man är högljudd :) Han tjoar och gapar och tjoar lite till. Han är gör söt!

Igår var jag och William hemma hos Ann-sofie och fikade och tog en härlig promenad. Bortskämd blev jag med mumsfika och slapp dra vagnen ute i snön gjorde jag också!!

Vi har gjort om vagnen, nu är det sittvagnen som gäller, med en härlig ullpläd och åkpåse. Den andra liggdelen började bli väldans trång, hade det varit sommar och W inte haft en så stor och tjock overall så hade det nog funkat med liggdel lite till men nu var det alldeles för trångt.

Köttfärssås och spaghetti är nya favoriten! Mums tyckte Wille!

Ha det!

Idag har vi...

Publicerad 2010-02-03 20:17:40 i Allmänt,

varit på mammafika hemma hos Jenny o Vilmer. Mycket trevligt!

Sen var vi på backaplan och bokade oss på en bilbarnstol som skulle inkomma i början av mars. Vi provade den igen i bilen och den får plats jätte bra! Skönt! Sen så blev det en åkpåse till William också, en svart. Han är så stor så vagnen börjar bli trång, och så skönt om man kan sätta honom upp lite när han är nyfiken på omvärlden och tycker det är skittrist att ligga ner..

En sväng till mormor på kaffe också. Mycket trevligt! William njöt av mormors sällskap som vanligt!

Något nytt som har hänt är att William idag har ätit majskrokar! Det tyckte han var jätte skoj. Han mumsade och åt, 4(!) stycken, sen fick det vara nog.



Träning och stalliv

Publicerad 2010-02-01 21:21:05 i Allmänt,

Idag Har jag och William varit på Sportlife i Partille och tränat S-mamma. Cirkelträning för mammor med bebisar upp till 6 månader, eller eg bebisar som inte kryper iväg. Det var jätte bra träning och skoj! I vissa stationer kunde man använda bebisen som vikt, om man ville, annars fick dom ligga bredvid och sprattla eller på lekfilt i mitten. I slutet fick jag lov att byta ut min 9 kilos till en 5 kilos vikt ;) Hihi...
Tror absolut att vi kommer åka dit igen! (Synd att jag inte tog kort).

Sen sov William länge. Det tog musten ur honom att gå på gym.

På eftermiddagen så for hela familjen till stallet. Pappsen sa att ankorna var minst lika intressanta för W som hästarna. Tänk vad kul i vår när alla lammungar kommer! (Hon som äger stallet föder upp lamm) Och i sommar ska William såklart få rida(åka) på Troja!

Bilder från dagen:

Mina pojkar och Troja (med B-vitamin runt hela munnen!)


Pojkarna och Doxie



Här är William påpälsad upp till öronen för att stå ut med kylan i stallet:




Och här visar han att han visst är stor nog att hålla flaskan själv (...eller inte!!!)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela