Lite om mycket... Livet som det är.

Livet som numer 2 barnsmamma..

Full koncentration.

Publicerad 2009-11-17 19:58:30 i Allmänt,Här staplar William med sina små bebisfötter på köksbordet, någon borde berätta för honom att han kan ta lugna ner sig lite, lägga sig ner och jollra...

Oj oj oj här händer det grejjer!

Publicerad 2009-11-15 11:57:02 i Allmänt,Wille har kommit på att han kan stå på sina ben, vilket ledit till att han vill stå stå stå...

Han har också vänt på sig en gång, i sängen vilken i och för sig inte var helt plan, men ändå -han försökte och han segrade!

Massa nya ljud kommer mest hela tiden, jätte skojjigt!
Storlek 68 på kläder har påbörjats -stoorkille!

Ett kort inlägg, men det är alltid svårt när man inte har skrivit på ett tag, man vet varken vart man ska börja eller sluta.

När är det morgon..?

Publicerad 2009-11-07 05:57:12 i Allmänt,

Att få en bebis till familjen väcker nya frågor, som t ex när morgonen inträder, vi har bestämt kl 06,00 så nu sitter man här kl 05,39 när man har natten, för att Wille inte kunde vänta en liten liten ynka stund till innan han ville upp. Men han skrattade så mysigt på skötbordet och är förlåten för allt och lite till ;)

William har hittat sin hand också, den försöker han pressa in så långt det går och smackar LJUDLIGT. Det är mycket med den här bebisen som är högljutt kan jag säga.. men som sagt - förlåten!

Igår fick han en fiskmobil från IKEA, han gillade den jätte mycket, han riktigt sken. En liten stund.. Han sov i stort sett från kl 15 igår, med mat och blöjpaus. Försökte väcka honom under idol för att minimera risken för vakentid på natten. Men han satt upp och somnade om. Känns inte rätt att hålla en så trött bebis vaken, så han bäddades ner istället, utan pyamas.. 

Trots att W sov sig igenom IDOL så hälsar han att det var på tiden att Rabih åkte ut, men himla konstigt att Mariette hängde löst när Eddie var så dålig..  ;)

Ooops, nu har Wille somnat på soffan, på mage, vilket innebär att jag  får vara vaken.. vågar inte låta honom sova på mage utan översikt. Hmm.. väntar nog en stund och sen försöker jag lägga in honom i sängen på rygg.
Ett av vardagens hetare moment (trummvirvel) -HUR SKA DET GÅ?? KOMMER DET ATT GÅ?? SPÄÄÄÄÄNAANDE!!


Här är William under fredagsmyset, när jag tycker att han ska vara vaken, men han somnar om som en stock, sittandes..

9 veckor + 3 dagar

Publicerad 2009-11-02 12:20:52 i Allmänt,

Förra veckan var vi på stan och fikade så mycket att man nästan trodde att vi skulle förvandlas till kanelbullar. Det är väl ungefär vad vi har för oss. Onsdagar kl 10 så traffar vi ju tjockisarna med alla bebisar, nu sist i onsdags så var vi 9 härliga mammor med 9 lika härliga bebisar på Waynes på Akademibokhandeln =)

Och så har ju Wille varit i skolan med mig också! Det gick bra, han var inte helt nöjd men nöjde sig med att knorra lite. Sen var underbara Malin barnvakt så att jag kunde gå på provgenomgång inför det nationella avslutningsprovet. TACK SÖT!

På Torsdagen träffade vi Linda med sin ursöta Tristan på Dahls. Efter det bar det iväg till familjerätten för att skriva papper om faderskapet. Helt otroligt så bestämde sig William att just där inne på kontoret starta en skrikfest. Han var nöjd innan, och så fort vi kom ut från kontoret så var han en sol igen. Vi gick på kafé hela familjen och hade en riktigt mysig em. Jag sprang över till Villervalla och köpte ett par svarta byxor och en scarf, svart med verktyg på, mitt på så är det en härlig skruvdragare -en riktig pappas-pojke-scarf! ;)

Fredan var det städ och bak här hemma, Wille mös i sin favvostol och jag fejjade, sen var det ju en redig lyx att få glida över till mamma och äta mumsiga köttbullar! Oj vad hon skämmer bort oss!
På kvällen kom Julia, Stefan, Sanna och Jesper över för att provsmaka tårta. Eller ja, Jesper fick hålla tillgodo med tutte såklart! Det var JÄTTE trevligt, Sanna var full med härligt bus! Men när jag klättrade upp på ryggstödet på soffan för att kittla Stefan(min) och busa med Sanna så vet jag inte riktigt om det var Sanna eller hennes pappa som tyckte det var roligast! ;)  Sen satte vi på Robin Hood till Sanna, men om sanningen ska fram så tyckte även jag att det var mysigt att få se lite härlig teckad film! Så det blev ett glas vin och popcorn. Wille? Ja han satt i sin stol och åt på sin hand, och som Stefan utryckte det, tyckte att han själv var den mest intressanta i rummet!

Lördag bar det av till Fotskäl. Dags för Wille att få umgås lite med farmor och farfar! Tyvärr så hade vi bytt ersättning dagarna före så magen var i kris och Wille hade ont och berättade såklart det högljutt! Stackarn. Skrika fortsatte han med när vi gick till gammelfarmor :/ Vi får åka tillbaka så att de får se Wille när han är som han brukar, alldeles alldeles underbar!

Igår söndag var det kalas i Floda. Jätte mysigt! Det var moa som blir 30 när de är i afrika, så vi firade henne i förskott. Hon blev glad för presenterna, och tårtan var supergod och kvällen slutade med pizza :) En bra dag!

Idag har Wille lite feber så vi är inne idag. Stefan är också förkyld och hemma från jobb. Jag fåt göra buljong och se till att de blir friska! Nu håller en liten gosse på att vakna till....     <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela